Tül Siyah Elbise
Lütfen Fiyat Sorunuz
Türkiye / İstanbul / Şişli / Halideedipadıvar Mah.
Satış Şekli Sadece Toptan
Üye Bilgileri
Ad Hermia
Soyad Tekstil
Telefon 0(212) 320 00 38
Cep 0(530) 567 46 43
Üyelik Tarihi 28.11.2017 16:09:06
Kullanıcıya Mesaj Gönder
Kullanıcının Diğer İlanları
favori Kullanıcıyı Takip Et
Mağazasını Ziyaret Et :
Hermia Tekstil
Açıklama

Tül Siyah Elbise

 

Dünya için üretmiş olduğumuz kadın kıyafetlerinden mutlaka sizin trendinize uygun modelilimiz vardır. İsterseniz tasarlamış olduğumuz kreasyonumuzdan tercih edebilir, isterseniz de sizin için özel tasarımlar üretelim. 

 

İsterseniz siz hayal edin biz üretelim, isterseniz dünya modasını yakında takip eden Hermia Tekstil olarak sizin trendinize en uygun olanını birlikte belirleyelim.
 
 

Dünya İçin Üretiyoruz:

Hermia Tekstil olarak Şişli'de faliyet gösteren tekstil firması olmamız yanı sıra; yıllara dayalı tecrübemiz ve Fransız Paris modası, İngiltere Londra modası, İtalya Milano modası, Amerika Birleşik Devletleri Losangels modası gibi tüm dünya modasını yakından takip eden uzman kadromuz ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.
 
Ürettiğimiz ürünlerimiz başta Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suusi Arabistan gibi dünyanın farklı ülkelerine gönderimi yapmaktayız!..
 
 

Biz Kimiz:
 
Hermia Tekstil olarak, uzun yıllardır sektörün, üretim sürecinin ve pazarlama ağının içinde olması sebebiyle sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşteri ile paylaşmanın heyecanını duymaktadır. 

Kurulduğu günden itibaren tekstil sektöründe üretim yapan ve uzman kadroya sahip olan şirketimiz; bayan tekstil ürünleri kapsamında, elbise, etek, pantolon, üst grup, kaban, ceket, takım parçalarının tasarım ve üretimini yapmaktadır. 
 
Kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede tekstil sektöründe tanınmıştır. 
 
Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, ürüne olan güven, müşteriye zamanında teslim ve değerinde fiyat olmuştur.
 
Kreasyonlarımızda hedef kitlemiz; din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın tüm dünyada modaya önem veren her yaştan kadınları bir çatı altında toplamaktır.
 
Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalite prensibiyle çalışan Hermia Tekstil, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte de hizmet vermeye devam edecektir.
 
 

Adres:

Halide Edip Adıvar Mahallesi Kınalı Sokak NO:1/1 Şişli / İstanbul / Türkiye
 
 
 
İletişim:

Şişli'deki tekstil firmamıza gelerek yeni sezon bayan tekstil ürünleri kapsamında, elbise, etek, pantolon, üst grup, kaban, ceket, takım parçalarının tasarım ve 
 
üretimini yerinde görün ve sizlerin trendine en uygun olanların sunumunu görün.
 

 


Lütfen bizi aramaktan çekinmeyiniz!..