Palio Parti Malı Kumaş
1,25 EURO
Türkiye / İstanbul / Şişli / Mecidiyeköy Mah.
Satış Şekli Sadece Toptan
Üye Bilgileri
Ad Parti
Soyad Kumaş
Cep 0(541) 940 34 40
Üyelik Tarihi 26.09.2015 23:56:55
Kullanıcıya Mesaj Gönder
Kullanıcının Diğer İlanları
favori Kullanıcıyı Takip Et
Mağazasını Ziyaret Et :
Parti Kumaş
Açıklama

Toptan Palio Parti Malı Kumaş

 

Toptan Sadece 1,25 Euro

 

 

 

Hakkımızda:
 

Parti Kumaş olarak, bizden stoklarımızda bulunan, her türlü kumaş türlerini temin edebilirsiniz. Parti kumaş olarak çözüm ortaklarımız aracılığıyla başta İspanya ve İtalya'dan getirilmiş olan ithal kumaş çeşitlerini en ucuz bir şekilde temin edebilirsiniz.
 
Özellikle parti kumaş arayan firmalar çözüm ortaklarımız tarafından belirlenmiş olan parti kumaş fiyatları hakkında bilgi almaları avantajlarına olacaktır.
 
Toptan ucuz parti kumaş arayanlar, parti kumaş satanlar, parti kumaş alanlar, stoklarında parti kumaş olanlar bizimle iletişime geçerek avantajlı satış kanallarından faydalanabilirler.
 
Parti malı kumaş olarak başta İstanbul'da Merter, Zeytinburnu, Güngören, Yeşildirek, Mahmutpaşa, Eminönü, Yenibosna, Laleli ve Arnavutköy olmak üzere Bursa, İzmir, Gaziantep Adana, KahramanMaraş, Ankara gibi illere hizmet vermekteyiz.
 
Parti kalı kumaş; genel itibari ile ucuz sahibinden ürün almak isteyen ve çoğunlukla ihraç fazlası ile parti malı işi takip edenler arasında toptan ucuz giyim imal etmek isteyen kişiler tarafından tecih edilmektedir.
 
 
Stok durumuna göre bizden temin edebileceğiniz kumaşlar;
Örme Kumaşlar
Dokuma Kumaşlar
Giyimlik Kumaşlar
Gömleklik Dokuma Kumaşlar
Ceketlik / Patalonluk Dokuma Kumaş
Paltoluk Dokuma Kumaşlar
Kabanlık Dokuma Kumaşlar
Montluk Dokuma Kumaşlar
İç Giyimlik Dokuma Kumaşlar
Spor Kıyafetlik Dokuma Kumaşlar
Diğer Dokuma Kumaşlar
Döşemelik Kumaşlar
Ev Tekstili Kumaşları
Diğer Dokuma Kumaşlar
Deri Kumaşlar
Teknik Kumaşlar
Kumaş Kırpıntıları
Diğer Kumaşlar
 
Parti kumaşların hızlı bir sirkulasyonu olduğunu göz önünde bulundurarak, Lütfen çözüm ortaklarımızdaki stok durumu hakkına bilgi alınız.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sistem Nasıl Çalışır:
 
 
Metod 1:
 
Parti malı kumaşları, doğrudan aracısız olarak bizden showroomuzda görebilir ve adresimizde nakit ödeme karşılığı anında parti malı kumaşları alabilirsiniz!...
 
 
 
 
 
Metod 2: 
 
Toptan ucuz parti malı kumaşları, sizin banka havalesi ile şirket hesap numaramıza ödeme yapmanız halinde yurtdışı dahil  adresinize gönderebiliriz.