Mihenk Dekoratif Aksesuar
Lütfen Fiyat Sorunuz
Türkiye / İstanbul / Şişli / Mecidiyeköy Mah.
Üye Bilgileri
Ad Dekorasyon
Soyad Aksesuarları
Cep 0(542) 207 97 09
Üyelik Tarihi 13.09.2015 21:58:48
Kullanıcıya Mesaj Gönder
Kullanıcının Diğer İlanları
favori Kullanıcıyı Takip Et
Mağazasını Ziyaret Et :
Dekorasyon Aksesuarları
Açıklama

Mihenk Dekoratif Aksesuar

 
Ürün Kodu : AG-0011

Ürün Boyutu : 27,3 x 27 cm

Osmanlı mutfak araç gereçleri arasında, önemli bir yere sahip olan sahan: içinde yemek ısıtılarak sofraya getirilen kapaklı kaplardır. Osmanlı saray nakkaşhanesinde üretilen ve tüm Osmanlı sanatında egemen olan figürleri, Kaldea's tasarımcıları tarafından günümüze taşındı.

El işçiliği ile üretilmiştir.

Bakır üzeri 925 ayar gümüş kaplamadır.

 

 

Mihenk Dekoratif Aksesuarlarımızı Nerelerde Kullanabilirsiniz?


Mihenk dekoratif tekstil aksesuarlarını başta tekstil mağazalarınız, showromlarınız olmak üzere, ev dekorasyonu, otel dekorasyonu, ofis dekorasyonu, hediyelik ve promosyon olarak kullanabilirsiniz.
 




Lütfen Bizi Arayınınız:
 
Haftanın her günü saat 09:00 - 23:00
 
arasın bizi doğrudan telefonla arayıp
 
bilgi alabilirsiniz.
 
 
 
 
 
İletişim, Whats APP, Viber:
 
Türkiye'den : 0 00 00 00 00
 
Dünyanın her yerinden :+90 00 00 00 00
 
Whats APP :+90 00 00 00 00
 
Viber :+90 00 00 00 00
 
 
 
 
Sistem Nasıl Çalışır:
 
 
Metod 1:
 
Stoklarımızdaki ürünleri doğrudan aracısız olarak bizden  showroomuzda görebilir ve adresimizde nakit ödeme karşılığı anında tekstil ürünlerini alabilirsiniz!...
 
 
Metod 2: 
 
Banka havalesi ile şirket hesap numaramıza ödeme yaparak yurtdışı dahil  adresinize gönderebiliriz.




Biz Kimiz ve Neler Yaptık?
 

Kahramanmaraş'ın ötesine taşıması gerektiğine olan inancıyla İstanbul'a taşındı ve askerlik arkadaşı Ali Ramazanoğlu ile Balat'ta küçük bir dükkan açtı. Dükkanını daha sonra Beyazıt'a taşıyan Alaaddin Usta, burada bakır leğen,kazan, mangal, semaver, ilaç kazanı gibi eserleri üretmeye başladı ve Türkiye'nin tanınmış isimleriyle çalıştı. Alaaddin Yanık'ın eserleri, özellikle de yapımı bir senede biten, bir buçuk metre boyundaki mangalı, aralarında Nelson Rockefeller'ın da bulunduğu çeşitli iş adamı ve politikacılar tarafından büyük ilgi gördü. Mangal için sunulan 2 Milyon kadar ulaşan teklifleri Alaaddin Bey kabul etmedi ve ustalık eserine herhangi bir fiyat biçilmesine izin vermedi. Zanaatı, paradan çok sanat olarak gören Alaaddin Yanık, dükkanında bakıra hayat verirken, bir yandan da zanaatını öğrencilerine aktardı.


Kapalıçarşı'daki tüm bakırcılar gibi, kendi oğlu Atila Yanık da Alaaddin Usta'nın öğrencisi olarak yetişti. Madeni, makinelerin kusursuz biçimde şekillendirmesi yüzünden yok olmakta olan bu mesleği, nesilden nesile aktardı ve bakırcılığın günümüze taşınmasında çok önemli rol oynadı. 1985 yılında vefat eden Alaaddin Yanık'ın mirasını devam ettiren Atila Yanık, Türkiye'de bakırcılık konusunda tek isim haline geldi. Yanık, yıllarca geliştirdiği yeteneğini, kendi öğrencilerine ve ailesine aktarmaya devam etti ve Yanık ailesinin üçüncü kuşağından, bankacılık ve daha sonrasında özel sektörde birçok ulusal firmada yöneticilik yapmış Berna Yanık, zanaatı devam ettirecek olan Kaldea's markasını yarattı. 2000'li yıllara geldiğinde, nesillerce aktarılan bilginin ve olgunlaşma sürecinin sonunda Kaldea's, edindiği tecrübenin yansıması olan, tamamı el işçiliği eserlerini beğenisine sundu. Aile mirasını modern sanat anlayışıyla şekillendirerek günümüze taşıyan Yanıklar, bugün bakırcılık mesleğinde Türkiye'nin en köklü ve alanında uzman ailesi olmanın haklı gururunu yaşıyorlar.