İhraç Fazlası Tekstil Broker
Lütfen Fiyat Sorunuz
Türkiye / İstanbul / Şişli / Mecidiyeköy Mah.
Satış Şekli Sadece Toptan
Üye Bilgileri
Ad Tekstil
Soyad Broker-i
Cep 0(000) 000 00 00
Üyelik Tarihi 25.11.2016 12:54:19
Kullanıcıya Mesaj Gönder
Kullanıcının Diğer İlanları
favori Kullanıcıyı Takip Et
Mağazasını Ziyaret Et :
Tekstil Borker
Açıklama

Moda, Giyim, Aksesuar Tekstil Broker'i Ol

Tekstil Broker'ı olmak için tamamen ücretsiz olan bu sistem sayesinde uluslararası piyasada kazan kazan (Win-Win) ilkesi olarak bilinen bir temele dayalı çalışmaktayız.

Siz kazanın ki biz kazanalım, tekstil imalatçıları kazansın ki birlikte kazanalım felsefesini kullanmaktayız. Tüm tarafların kârlı çıkacağı bu sistem ile herkes kazançlı çıkar. Bu sistemde kaybeden yoktur tüm taraflar kazanır.

Tekstil Broker'i olabilmek için stokta herhangi bir tekstil ürününüz veya stoklu tekstil ürün olanlar ile doğrudan görüşebiliyor veya tekstil ürünleri imalatı yapan tekstil firmaları ile doğrudan iletişim içerisine geçebiliyor olmanız yeterli.

Tekstil Broker'ı olarak sizde stoklarınızdaki ihraç fazlası tekstil ürünlerini veya stoklarını satamayan tekstil firmalarının stoklarını satarak kazanç elde edebilirsiniz. Tekstil Broker'i olarak önemli kârlar elde etmek sizin elinizde!..

Yukarıdaki koşullara sahip iseniz Tekstil Broker'i olmak için lütfen bizi arayın ve tekstil pazarındaki ticaretten yerinizi alın. İsternesiniz kumaş alın/satın isterseniz kot pantolon hatta isterseniz havlu. Bu tamamen size bağlı.

Hangi tekstil ürününde en etkili iseniz lütfen bizi arayın detayları konuşalım!..