HAZIR MODA EVİ EKİPMANLARI
Lütfen Fiyat Sorunuz
Türkiye / Düzce / Merkez / Cedidiye Mahallesi
Üye Bilgileri
Kullanıcı Adı ednahmoda
Ad HANDE
Soyad KAYA
Telefon (380) 514 3334
Cep (539) 398 8342
Üyelik Tarihi 25.07.2013 00:00:00
Kullanıcıya Mesaj Gönder
Kullanıcının Diğer İlanları
favori Kullanıcıyı Takip Et
Açıklama

HAZIR MÜŞTERİSİ İLE İSTER DÜZCE'DEKİ YERİNDE VEYA İSTEDİĞİN ŞEHİRDE MONTA EDİP HEMEN İŞE BAŞLAYACAĞINIZ GİBİ TAŞINABİLİR MODA EVİ ÜRÜNLERİ; MODAYI SEVEN, ZEVKİNE GÜVENEN, ÜRETKEN, YENİ SAHİBİNİ BEKLİYOR! BELKİDE BU ŞANSLI KİŞİ SİZSİNİZDİR. 


Müşterilere ürünleri sergilediğimiz ve evlerinde hissetmelerini sağladığınız şık ve rahat show room takımı. Ürünleri sergilediğiniz raf sistemi. Gelin başlarının sergilendiği iki katlı sehba ve telefonluk seti. Portatif paravan, çalışma masası dekoratif prova mankeni ve metal ayaklı prova mankeni ile prova odası takımı.
Özel tasarım kesim masası (4 adet çekmece ve alt raf, Yaklaşık olarak 2,5 mt * 1,5. mt ebatlarında), İki adet büyük dolap (bir tanesi çekmeceli) , profesyonel sanayi tipi, otomatik düz dikiş, 5 iplik overlok, koryokalı reçme, 3,5 lt kazanlı ütü ve ıstıcılı vakumlu paskara ile atölyenizde mükemmel üretimler yapabilirsiniz. 
Ağırlıklı olarak büyük beden abiye grubu hazır giyim ürünleri. Farklı iç giyim yan ürünleri ve heryerde bulunamayan bedenlerinden oluşan İç giyim ürünleri. Abiye ayakkabı, çanta ürünleri. Gelin baş aksesuarları ve gelin çiçekleri. Kumaş Türleri ile kurulu düzen. (DÜZCE)